dilluns, 6 d’octubre del 2008

Día 15

Ja us pensàveu que ja no us donaríem mes la llauna? Doncs no!! Ara ja no tenim Internet gratis a cada cantonada, this is not Amerrika, però a males ho enviarem desde casa :-P

La noche ha sido corta, solo unas 4 h. El viaje, duro. La gente, muy rara y los que teníamos delante unos maleducados. Les coses ja tenien mala pinta abans d'embarcar: la gent s'intentava colar per tot arreu foten empentes i clavant el colze a les costelles. Hem trigat mes d'una hora a embarcar nomes 200 persones. A l'anada vem trigar 3/4h a embarcar 400.

Los maleducados: Una familia parrish a los cuales le servían su comida kosher antes que a los demás y cuando acababan de comer tumbaban sus asientos sin importarles si los demás podían moverse o no, claro que si tenemos en cuenta que nuestra mesa va con su respaldo, imposible desplegarla.

Habían más maleducados y groseros por ahí, pero estos se llevaban la palma. Els jueus no nomes l'han montat amb el menjar: ja estavem rodant cap a la capçalera de pista i un dels rabins encara estava decidint on colocava la maleta per que no acabava d'agradar-li cap lloc.

Las azafatas pasaban de todo y además derramaban las bebidas sobre los pasajeros, y eso cuando llegaban, porque en dos ocasiones las tiraron por el pasillo.

Luego me dormí. S'han passat un ou amb l'aire acondicionat, anavem pelats de fret i quan la nena (10 anys?) del costat de la Silvia ha demanat una manta li han dit que no, que s'aguantes. Quins c*ll*ns. A la Silvia li ha fet pena i li ha deixat la seva i ella s'ha posat la seva súper-jaqueta-que-no-es-mulla-ni-sota-l'aigua amb folre polar canadenc.

Hemos pasado sin problemas los controles y ahora nos encontramos esperando para embarcar en Amsterdam dirección Barcelona. La sala d'espera esta tancada, aixi que ens hem d'esperar es un passadis.

Ara ja l'han obert (a veure sinó com embarquem) però el molt burro s'ha oblidat d'obrir la porta que conecta amb el finguer i la gent s'acumula...

KLM va directa a la llista negra d'aerolinies, entre aeroflot i air- nigeria. Nomes han faltat les gallines sueltes corrent per l'avio... A aquest ritme o ens fem rics o deixem de viatjar en avió :-(

Pròxima parada Flickr amb les fotos!

Sent from Silvia Super iPod

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada